Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία

Αν ο στόχος της σημερινής ημέρας ήταν να μπει ένα λιθαράκι στην διαδικασία κοινωνικοποίησης, και να γίνουν χαρούμενα τα πρόσωπα των παιδιών μας, τότε έχουμε πετύχει.

 Το σχολείο μας διοργάνωσε την γιορτή αυτή στην αίθουσα "ΑΙΓΛΗ" του εμπορικού κέντρου "VESO MARE". Για να περάσουμε καλά φρόντισαν κυρίως η μουσικός Δέσποινα Κριμπά με την φυσιοθεραπεύτρια Νικολίτσα Τζίφα  και την βοήθεια του υπόλοιπου προσωπικού.

Μαζί μας την ημέρα αυτή ήταν οι μαθητές της πέμπτης και της έκτης τάξης του 56ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας και τα Ι.ΙΕΚ Βέργη.

Στην αρχή το σχολείο μας, έδωσε μία μουσική παράσταση  με κεντρικό σύνθημα "Για όλους υπάρχει αγάπη", ακολούθησε το τραγούδι "Καραγκιόζης" με την συνοδεία αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων και η παρουσία μας έκλεισε με το τραγούδι "Εμεις και Εσείς μαζί".
Ακολούθησε το 56ο Δημοτικό  με εορταστικό πρόγραμμα.

Αργότερα την σκυτάλη ανέλαβε το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, ενώ παράλληλα το τμήμα μαγειρικής του Ι.ΙΕΚ ετοίμασε και προσέφερε γλυκίσματα, και ο τομέας ομορφιάς έκανε face painting. Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε και η ζωγραφική με θέμα "Για όλους υπάρχει αγάπη", που διοργανώθηκε σε ξεχωριστό πάγκο. 

 Στο τέλος μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές μας, όταν παιδιά του 56ου Δημοτικού σχολείου τους μοίρασαν ευχετήριες κάρτες και τσουρέκια. 

Πρόσθετες Πληροφορίες