Πιστεύουμε οτι η συνεργασία μεταξύ των σχολείων βοηθάει στην κοινωνικοποίηση των μαθητών μας. Αποφασίσθηκε λοιπόν,  να φιλοξενηθούν αξιόλογες δουλειές και άλλων σχολείων σ' αυτόν τον χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει η συνεργασία αυτή, τουλάχιστον σε ηλεκτρονικό επίπεδο.

Έργα με την γλώσσα Scratch και ρομποτική από το ΕΕΕ Γυμνάσιο Πάτρας

Προωθητικό

Ομάδες μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Πάτρας τα τελευταία δύο χρόνια (σχολ. έτος 2015-2016 και 2016-2017) εκτέθηκαν στο διαδίκτυο με την κατασκευή blogs που υποστήριζαν τα έργα τους σε σχέση με το μάθημα της Πληροφορικής.

Τα έργα αυτά που τιμήθηκαν με έπαινο σε αντίστοιχους πανελλήνιους διαγωνισμούς ή και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια σε παρουσιάσεις που συμμετείχαν είναι τα παρακάτω:

Zoom στα Γεγονότα - τεύχος 5

Zoom στα Γεγονότα - 5Αντί άλλου προλόγου θα χρησιμοποιήσουμε μέρος του άρθρου "Καθώς η σχολική χρονιά πλησιάζει να τελειώσει ..." της εφημερίδας.

Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε προς το τέλος θα θέλαμε να σας χαιρετήσουμε με μία ευχάριστη νότα... Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν ώστε για μια ακόμα σχολική χρονιά να καταφέρουμε να συνεχίσουμε την έκδοση της εφημερίδας μας, ως μορφή ηλεκτρονικού εντύπου. Τα μέσα που είχαμε δεν ήταν αρκετα, όμως πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά... Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχίσει να βρίσκει πρόσφορα έδαφος και να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα καλύτερο και για το σχολείο μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους!!!

 

(Όλη την εφημερίδα μπορείτε να την δείτε ή και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή PDF αν πατήσετε στα συνημμένα)

Συνημμένα:
Access this URL (http://eeek.ach.sch.gr/diafora/tee_eid.pdf)tee_eid.pdf[Το 5ο τεύχος της εφημερίδας του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ]10307 Kb

Ζοοm στα Γεγονότα - τεύχος 4

Εφημερίδα ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ΠάτραςΜερικά χρόνια πριν μια εκπαιδευτικός είχε μια ιδέα! Να εκδοθεί μια εφημερίδα που να απευθύνεται στους μαθητές της. Η ιδέα πραγματοποιήθηκε και έτσι μια μικρή εφημεριδούλα με τον τίτλο «Κήπου Έργο» εκδόθηκε και μοιράζονταν στους τότε μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πάτρας. Ήταν μια μικρή προσπάθεια, η οποία είχε ένα αποτέλεσμα. Στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής η προσπάθεια για μια πιο ολοκληρωμένη εφημερίδα είχε ως αποτέλεσμα της έκδοσης του «ΖΟΟΜ στα Γεγονότα». Τα δύο αυτά σχολεία μιας και έχουν κοινά χαρακτηριστικά μπορούν να συνεργαστούν, αλλά και να συμπράξουν σε τέτοιες προσπάθειες? Ελπίζουμε τέτοιες συνεργασίες να συνεχιστούν και στο μέλλον.

 

(Για να κατεβάσετε το σώμα της εφημερίδας σε μορφή PDF πατήστε στον τίτλο της που βρίσκεται στα συνημμένα)

Συνημμένα:
Κατέβασε το αχείο (NEWSPAPER4.pdf)NEWSPAPER4.pdf[H Eφημερίδα του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής]10447 Kb

Πρόσθετες Πληροφορίες