Συμμετοχή στο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής Τα έργα της αειφορίας

"Η ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας που υλοποιεί τη φετινή χρονιά  πρόγραμμα Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα «Προσβασιμότητα; Περιμένετε στο ακουστικό σας» συμμετείχε  στο διαγωνισμό μαθητικής ζωγραφικής  με θέμα «Τα έργα της Αειφορίας». Η ομάδα μας μέσω του έργου ζωγραφικής έστειλε το πολύ σημαντικό μήνυμα «Περιμένουμε στο ακουστικό μας κι απάντηση δεν έχουμε» , που αναφερόταν στο αίτημά μας για ένα προσβάσιμο, δικό μας σχολείο. Το σχολείο και η περιβαλλοντική μας ομάδα βραβεύτηκε για τη συμμετοχή μας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Αργύρη στις 24 Μαΐου,  όπου δόθηκε και ένα αναμνηστικό λεύκωμα σε κάθε μαθητή/τρια που περιείχε τα έργα δεκαεπτά περιβαλλοντικών ομάδων του νομού Αχαΐας .

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας Χρήστο, Πηνελόπη, Κωνσταντίνο,  Χρυσοβαλάντη, Ιωάννη, Κωνσταντίνο, Ζώη, Αμαλία  & Χρήστο.

Συντονιστές εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης είναι οι : Κολανγγέλου Ρόζα (ΠΕ16), Παναγιωτάτος Σταύρος (ΠΕ 28) & Κολλιοπούλου Γεωργία (ΠΕ02).  Ιδιαίτερα πολύτιμη ήταν η βοήθεια των εκπαιδευτικών των Καλλιτεχνικών του σχολείου μας Βασίλα Μαγδαληνής &  Δημοπούλου  Άντζελας."

Γεωργία Κολλιοπούλου


Για την επεξεργασία των εικόνων και την αντιγραφή 
Τσορμπατζόγλου Γιώργος
 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες