Αφίσα "Για όλους υπάρχει αγάπη"

Την Πέμπτη 8/12 διακοσμήσαμε τους τοίχους του σχολείου μας με τις ζωγραφιές που δημιούργησαν από κοινού οι μαθητές του 56ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας και του σχολείου μας στη γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ.

Ο κάθε μαθητής είχε ζωγραφίσει από μία ανθρώπινη φιγούρα, επιλέγοντας μεταξύ διαφορετικών σωματοτύπων, κινητικής κατάστασης, ενδυμασίας κλπ.
Στη συνέχεια ενώσαμε όλες τις ζωγραφιές μαζί σ' ένα μεγάλο χαρτί, με τρόπο ώστε οι φιγούρες να κρατιούνται από το χέρι και να σχηματίζουν μια μεγάλη πολύχρωμη παρέα.

Την αφίσα που φτιάξαμε την ονομάσαμε «Για όλους υπάρχει αγάπη», για να τονίσουμε τη σημασία της αποδοχής της διαφορετικότητας. Μαζί με το έργο αυτό, τοποθετήσαμε στο σχολείο και τη δημιουργία που μας δώρισε το 56ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας.

Βασίλα Μάγδα
Καλλιτεχνικών

Εργασίες Πληροφορικής - παλαιότερων ετών

Και όμως μπορούμε!!!

Τα καταφέραμε με τους δικούς μας ρυθμούς και τους δικούς μας κανόνες. Αυτά που φτιάξαμε μας αρέσουν και νομίζουμε οτι αξίζουν να τα δείξουμε. Μπορούμε και καλύτερα.

Θα προσπαθήσουμε περισσότερο!!!

Αυτές οι ζωγραφιές έγιναν στο εργαστήριο Πληροφορικής  με το πρόγραμμα Ζωγραφικής των Windows, ενώ κάποιες τελευταίες πινελιές μπήκαν και με το ανοιχτό λογισμικό GIMP 2.

O Καθηγητής που μας βοήθησε να φτιάξουμε αυτές τις συγκεκριμένες ζωγραφιές ήταν  ο κ. Τσορμπατζόγλου Γιώργος ΠΕ19 την χρονιά 2011-2012.

Υπεύθυνη του εργαστηρίου Πληροφορικής ήταν η κ Παπαμιχαήλ Κυριακή ΠΕ19

Πρόσθετες Πληροφορίες